Albanian Language School 2015

Organizata jo-fitimprurëse “Albanian American Heritage Center” (AAHC), është e dedikuar në zhvillimin dhe ruajtjen e identitetit kombëtar përmes mësimit të gjuhës, kulturës së origjinës si dhe njohja me trashëgiminë dhe thesarin kulturor, natyror dhe historik kombëtar.

Jemi krenarë të njoftojmë vazhdimin e shkolles Shqipe edhe ketë vit me 4 Tetor. Ky do të jetë viti I katërt qe komuniteti jonë mund ëson dhenjën e kesaj klase per te rinjët e komunitetit tonë.Klasa do te vazhdoje në oren 1:00pm deri në 2:30pm dhe do të zhvillohet ne Bedford, (3205 Brown Trail, Bedford, Tx 76021).

Instruktorja jonë do të jetë Sidorela Kolziu. Ky është viti I dytë i saj si mësuese e shkolles Shqipe. Sidorela përkohësisht është studente në Universitetin e Teksasit nëArlington dhe vazhdon studimet për gjuhë te huaja (Spanish dhe Frengjisht). “AAHC” i uron mirsëardhje Sidoreles edhe për këtë vit dhe urojmë nje vit te mbarë për femijët tanë.

Regjistrimet vazhdojnë.  Ju lutemi te kontaktoni instuktoren Sidorela Kolziu në adresën e emailit: kolziusidorela@yahoo.com ose në numrin 347-638-9227. Gjithashtu mund te kontaktoni Drejtorin ekzekutiv Dok Vranici ne numrin e telefonit 214-505-6883 docvranici@hotmail.com.

school

The leadership at the Albanian American Hertiage Center (AHCC) is dedicated to developing a program to teach our youth Albanian language, history and cultural traditions.  We are proud to announce the start of Albanian language school on Sunday 4 October.  This will be the fourth consecutive year we are offering this class for our community youth.   The class starts at 1:00 PM and last till 2:30 PM.  We are offering the class at our Bedford location, 3205 Brown Trail, Bedford 76021.  Our instructor is Sidorela Kolziu.  This is her second year teaching Albanian language school.  She is from Lezhe, Albania and she has been living in Dallas for four years.  She is currently studying at the University of Texas in Arlington pursuing a degree in Foreign Languages (Spanish and French).  The AAHC welcomes Sidorela and we hope to see many of our youth at this year’s Albanian language school.

To enroll your children or if you have questions, please contact our instructor Sidorela Kolziu 347-638-9227 ​kolziusidorela@yahoo.com​ or executive director Doc Vranici 214-­505­-6883 ​docvranici@hotmail.com

Class schedule: Sunday 1:00 ­ 2:30

October 4, 11, 18, 25

November 1, 8, 15, 22, 29

December 6, 13, 20, no class 27

January 3, 10, 17, 24

February 7, 14, 21, 28

March 6, 20, 27, no class 13 spring break

April 3, 10, 17, 24

May 1, 8, 15, 22 Last day!

Comments are closed.

Events

We are dedicated to bringing you events that promote our Albanian heritage & culture. We welcome all our community to participate in & enjoy these activities.

Scholarship

Sign up below to download the 2016 Soaring Eagle Scholarship Application. Deadline is January 31, 2016.